Keuringen

Op onze trainingsstal kunt u uw paard professioneel laten trainen voor de keuring. Wij stimuleren door gedoseerde training de maximale capaciteiten van uw paard, zodat deze zich optimaal presteert op de keuringsdag zelf. De training bestaat uit veel afwisseling, waardoor het werk niet als saai beschouwd wordt. Door de combinatie training en voeding is het ons doel uw paard in topconditie te krijgen, zodat deze de meeste kans heeft op succes.

Meer over keuringen

Beleren

U kunt uw paard bij ons op een vakkundige manier laten beleren zowel onder het zadel als voor de wagen in het enkel en dubbelspan. In 4 tot 6 weken loopt uw paard onder het zadel en/of voor de wagen. Dit gebeurt allemaal op basis van vertrouwen, waardoor het paard ontspannen is en vertrouwen in de ruiter en/of menner krijgt. Wij rijden de paarden niet alleen dressuurmatig in de buitenbak, maar ook in het verkeer. Hierdoor kunt u vertrouwt met uw paard op pad, wanneer u uw paard weer thuis krijgt.

Meer over het beleren van paarden

IBOP

Wilt u uw paard laten deelnemen aan een IBOP proef, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt uw paard in drie verschillende disciplines laten presenteren, de rijproef, de menproef of de tuigproef. De minimale leeftijd van uw paard om aan de IBOP deel te mogen nemen is vier jaar. Doormiddel van de IBOP proef kan uw paard definitief ster, kroon of model worden..

Meer over de IBOP

Wedstrijdsport

Wij kunnen uw paard in diverse disciplines in de wedstrijdsport uitbrengen. Zo kunnen wij onder anderen uw paard uitbrengen in de rubriek jonge friese paarden met dressuur en/of tuigaanleg, de aangespannen dressuur, dressuur of in de tuigsport.

Meer over de wedstrijdsport