Uw paard laten beleren?

Heuker BV is ook het adres om uw paard op vakkundige wijze te beleren oftewel africhten. Of het nu gaat om het beleren onder het zadel of het beleren voor de wagen in enkel- of dubbelspan. Voor beide diensten bent u bij ons aan het juiste adres.Tijdens het africhten verblijft uw paard op ons bedrijf.

In 4 tot 6 weken loopt uw paard onder het zadel en/of voor de wagen. Dit gebeurt allemaal op basis van vertrouwen, waardoor het paard ontspannen is en vertrouwen in de ruiter en/of menner krijgt. Wij rijden de paarden niet alleen dressuurmatig in de buitenbak, maar ook in het verkeer. Hierdoor kunt u vertrouwt met uw paard op pad, wanneer u uw paard weer thuis krijgt.

Beleren onder het zadel

Wij kunnen uw friese paard beleren onder het zadel, ook wel zadelmak maken genoemd. Het zadelmak maken van uw paard geschied in alle rust en op basis van vertrouwen. Uw paard zal vertrouwd raken met de singel, het zadel en een ruiter op zijn rug. Daarnaast brengen we de basisbeginselen van het rijden bij; stappen, draven en galloperen en halthouden en sturen.
We rijden in het begin in de bak maar zullen na verloop ook buiten rijden om het paard vertrouwd te maken met het verkeer.

Naast friese paarden kan u bij ons ook terecht met andere paarden zoals kwpn'ers.

Beleren voor de wagen

Naast het beleren onder het zadel kunnen wij uw paard ook beleren voor de wagen. Ook dit doen we op basis van vertrouwen en in alle rust om uw paard zo ontspannen mogelijk te laten wennen aan het tuig en de wagen. Wij beleren zowel paarden in het enkelspan als ook dubbelspan. En ook bij het beleren voor de wagen beginnen we in alle rust in onze buitenbak en zullen na verloop het verkeer in gaan. Naast friese paarden kan u bij ons ook terecht met andere paarden zoals bijvoorbeeld tuigpaarden.

Meer info over het beleren van uw paard?

Voor meer informatie. Of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen

 

Contact