Faust 523 AAA


NIeuw bij ons op stal

Welkom

Welkom op de website van handels- en exportstal Heuker te Zevenhuizen (Gr.) en Een (Drenthe). Hét adres voor Friese paarden en vele andere soorten paarden.
Op deze website zult u informatie aantreffen over onze hengstenhouderij, export& quarantaine faciliteiten, transport werkzaamheden, handelsstal en trainingsmogelijkheden.


Kijk snel verder voor meer informatie over onze hengsten, export & quarantaine faciliteiten, handelspaarden en trainingsmogelijkheden.


Met vriendelijke groet,
Fam. Heuker

Over ons


Onze handel- & Exportstal is gevestigd in Zevenhuizen. Een klein dorpje op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland. Onze tweede locatie is gevestigd in Een gelegen op de scheiding van de grens Drenthe en Friesland.


Heuker BV is een familiebedrijf en is gespecialiseerd in het Friese paard. Naast de hengstenhouderij met de friese hengst Bartele 472 sport, houden wij ons ook bezig met de export van paarden over de hele wereld.


Daarnaast is de handelsstal hét adres voor aankoop of verkoop van uw friese paard

HENGSTENHOUDERIJ

Onze hengstenhouderij biedt een interessante collectie friese hengsten aan. Maak kennis met de hengsten Bartele 472 en Faust 523.


Meer over de hengsten>>

HANDEL

U wilt een fries paard kopen? Wij hebben met regelmaat friese paarden te koop. Of het nu gaat om een merrie of een ruin? Recreatie of sport? Wij helpen u graag!


Naar de verkoop pagina>>