Bartele 472 Sport


Onne 376 Sport x Tsjerk 328 Sport Pref


Welkom

Welkom op de website van handels- en exportstal Heuker te Zevenhuizen (Gr.) en Een (Drenthe). Hét adres voor Friese paarden en vele andere soorten paarden.
Op deze website zult u informatie aantreffen over onze hengstenhouderij, export& quarantaine faciliteiten, transport werkzaamheden, handelsstal en trainingsmogelijkheden.


Kijk snel verder voor meer informatie over onze hengsten, export & quarantaine faciliteiten, handelspaarden en trainingsmogelijkheden.


Met vriendelijke groet,
Fam. Heuker

Over ons


Onze handel- & Exportstal is gevestigd in Zevenhuizen. Een klein dorpje op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland. Onze tweede locatie is gevestigd in Een gelegen op de scheiding van de grens Drenthe en Friesland.


Heuker BV is een familiebedrijf en is gespecialiseerd in het Friese paard. Naast de hengstenhouderij met o.a. de friese hengsten Aarnold 471 Elite Sport & Bartele 472 sport, houden wij ons ook bezig met de export van paarden over de hele wereld.


Daarnaast is de handelsstal hét adres voor aankoop of verkoop van uw friese paard

Transport van paarden door heel Europa

Paardentransport


Op zoek naar een transporteur voor het vervoer van paarden?

Het vervoer van meerdere paarden naar het vliegveld? Het brengen en halen van een koppel jonge paarden naar de wei? Of met alle pony's van de club tegelijk naar het strand? Wij helpen u graag met het transport. Wij beschikken over meerdere transportmiddelen voor het veilig vervoeren van uw paarden.
Meer over paardentransport Offerte aanvraag
Contact