Friese paarden te koop

U wilt een fries paard kopen?

Wij hebben doorlopend friese paarden te koop; merries, ruinen en hengsten in verschillende leeftijden. Op deze pagina vindt u enkele paarden die we momenteel in de verkoop hebben. Omdat het aanbod voortdurend wisselt kan het voorkomen dat niet alle paarden online staan.

Mocht u een fries paard zoeken? Neem dan gerust contact met ons op, of vul het zoekformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U wilt een ander paard kopen?

Wij hebben doorlopend paarden te koop, van shetlander tot aan groot paard. Wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste paard voor u. Ook voor de import van uw paard uit een ander land bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een PRE / Andalusiër? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende goede connecties in Spanje, waardoor wij u kunnen helpen bij de zoektocht naar uw juiste paard.

Op zoek naar een fries paard?

Op deze pagina staan een aantal van de friese paarden die wij momenteel in de verkoop hebben. Niet precies wat u zoekt? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.