Bartele 472 Sport


Onne 376 Sport x Tsjerk 328 Sport Pref


Welkom

Heuker Horse Cargo is een bedrijf gespecialiseerd in het internationale transport van paarden. De liefde en passie voor de paarden staat bij ons op nummer één, dit in combinatie met de lange ervaring die wij hebben in het internationale transport van paarden maakt ons bedrijf tot één van de toon aangevende bedrijven in Nederland op het gebied van internationaal transport. Wij ontzorgen u van alle taken die nodig zijn om uw paard van stal tot stal te vervoeren. Denk hierbij aan de verschillende onderzoeken die nodig zijn voor het maken van de benodigde gezondheidscertificaten, importvergunningen en douane formaliteiten. Een gedreven team van professionals verzorgt uw paarden met passie. Of het nu is tijdens het transport, in onze professionele quarantaine stallen of tijdens de vlucht, het dierenwelzijn staat bij ons voorop. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde mensen, denk aan een dierenarts, hoefsmid en tandarts om het verblijf van uw paard bij ons op stal zo optimaal mogelijk te maken. 

Een gedreven team staat elke dag voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden.

Over ons


Onze handel- & Exportstal is gevestigd in Zevenhuizen. Een klein dorpje op de grens van Groningen, Drenthe en Friesland. Onze tweede locatie is gevestigd in Een gelegen op de scheiding van de grens Drenthe en Friesland.


Heuker BV is een familiebedrijf en is gespecialiseerd in het Friese paard. Naast de hengstenhouderij met o.a. de friese hengsten Aarnold 471 Elite Sport & Bartele 472 sport, houden wij ons ook bezig met de export van paarden over de hele wereld.


Daarnaast is de handelsstal hét adres voor aankoop of verkoop van uw friese paard

Transport van paarden door heel Europa

Paardentransport


Op zoek naar een transporteur voor het vervoer van paarden?

Het vervoer van meerdere paarden naar het vliegveld? Het brengen en halen van een koppel jonge paarden naar de wei? Of met alle pony's van de club tegelijk naar het strand? Wij helpen u graag met het transport. Wij beschikken over meerdere transportmiddelen voor het veilig vervoeren van uw paarden.
Meer over paardentransport Offerte aanvraag
Contact